O nama

Kozmetikas je zamišljen sa idejom da omogući svima da pronađu baš ono što im je potrebno.

Sa jedne strane imamo mnogo odličnih proizvođača kozmetike koji nude upravo proizvode prilagođene našim kupcima, a sa druge strane kupce koji ne mogu uvek da pronađu odgovarajući proizvod ili o njemu dobiju adekvatnu informaciju. Upravo na tom mestu između kupca i proizvođača smo želeli da se nađe KOZMETIKAS.

Prvi korak u proizvodnji kozmetike je osmisliti i napraviti dobar proizvod. Nakon toga slede još mnogi koraci da se dođe do kupca. Jedna od mogućnosti je kontaktiranje parfimerija, apoteka, salona i svih drugih mesta na kojima bi se dobar proizvod našao dostupan potrošačima. Druga je reklama, koja je izuzetno skupa, pa mnogi dobri proizvodi zastanu upravo na ovom mestu. Neki stignu do polica na kojima su izloženi, ali danas ćete retko naići na prodavca ili apotekara koji će imati strpljenja i znanja da predstavi dobar proizvod. Time je nekako put završen i dobar proizvod biva potisnut nekim uvoznim, manje kvalitetnim, skupljim ali proizvodom čija reklama prosto bombarduje oči i uši kupaca, koji se vođeni reklamom odlučuju na kupovinu.

Kupac se danas retko nalazi u specijalizovanoj prodavnici. Internet, brz način života, kao i brojne obaveze oduzeli su ono nekadašnje vreme kupovine, kada se prosto bazalo po prodavnicama, probalo, mirisalo i kupovalo. Danas prosto ulećemo u megamarkete i kupujemo ono što nam je pri ruci i što je najjeftinije. Naravno, mali je broj velikih trgovina u kojima se nalaze dobri proizvodi malih proizvođača. Obično se prodaju samo dobro reklamirani proizvodi sa kojima nije potrebno upoznati kupca. Razumljivo je meni sve to. Ipak mislim da kao potrošači imamo pravo da vodimo računa šta kupujemo.

Imamo ideju kako da ovu sliku promenimo. Posebno smo zainteresovani da kroz KOZMETIKAS sajt pomognemo da se mali proizvođači nađu ovde i prikažu svoje najbolje proizvode.

Naravno, svi posetioci sa konstruktivnim mišljenjima i kritikama biće nagrađeni od strane proizvođača, koji budu smatrali da su njihovi komentari doveli do napretka u njihovom poslovanju, poboljšanja proizvoda i bolje ponude.

Uz svaki proizvod biće ponuđena opcija da se ostavi komentar, da se na forumu razmene mišljenja sa drugim posetiocima, te tako doprinese kvalitetu onoga što kupujemo i trošimo. Sa druge strane, pokušaćemo da svaki proizvod opišemo do detalja, kako biste bili upoznati sa namenom proizvoda, kao i da od njega dobijete ono najbolje.

Pišite nam, svi komentari su više nego dobro došli!

kontakt