Pravila

Dobro došli u KOZMETIKAS!

 Nadamo se da ćete kod nas pronaći sve što Vam treba i što želite.

Kupovina u KOZMETIKAS-u je jednostavna, kliknite na proizvod koji Vas zanima, pročitajte detalje i uputstva za upotrebu, a potom kliknite na korpicu za kupovinu. Proizvod se nalazi u Vašoj korpi, a nove proizvode možete dodavati dalje. Takođe, tokom kupovine, možete menjati sadržaj korpe, pri čemu uvek imate izraženu sumu trenutne kupovine. Kada je kupovina završena, pošaljite porudžbinu unoseći osnovne podatke potrebne za dostavu paketa. Sve podatke koje ostavite koristićemo samo u svrhu dostave paketa, poštujući pravila privatnosti.

Sve cene su maloprodajne, sa uračunatim PDV-om. Dodatni trošak kupovine je dostava kurirskom službom, koju plaćate na licu mesta. Za kupovine preko iznosa od 5.000,00 dinara KOZMETIKAS snosi troškove dostave, tj. dostava je besplatna.

Molimo sve kupce da ukoliko po prispeću primete da je paket oštećen odmah naprave zapisnik sa dostavljačem i paket vrate bez plaćanja iznosa za dostavu.

Takođe molimo sve kupce da paket odmah otvore i provere sadržaj, te da naprave zapisnik sa dostavljačem ukoliko nešto nedostaje, i paket odmah vrate. Uzimajući u obzir da se radi o kozmetičkim proizvodima za ličnu upotrebu nije moguće proizvode naknadno vraćati niti menjati.

Sve porudžbine primljene do 14 h radnim danom biće poslate istog, a isporučene narednog dana. Sve porudžbine primljene do 20 h radnim danima, biće poslate narednog dana. Porudžbine petkom primljene posle 14 h, biće poslate u ponedeljak. Tokom praznika, isporuke će se odvijati prema radu kurirskih službi.

Srdačan pozdrav,

Vaš KOZMETIKAS!

 

Za sve informacije i primedbe možete nas kontaktirati na 063-500-494.